Palvelumme

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot toteutetaan yksilöllisesti luonnonkosmetiikan (EKOPHARMA) tuotteilla. EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita.

Lumoava kasvohoito

Lumoava kasvohoito sopii kaikille ja erityisesti kuivalle iholle. Iho kaipaa kosteutusta jokaisena päivänä. Kasvohoidossa ihoa herätellään kosteuttavilla luonnonkosmetiikan tuotteilla. Ihon säännöllinen kosteuttaminen vähentää juonteiden syntymistä ja auttaa ihoa kohtaamaan ympäristön sekä ikääntymisen luomia haasteita.

Lumoava kasvohoito sisältää: Alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, tehoseerumin imeytys, hieronta, naamio, päähieronta, loppuvoiteet

55€

Gua Sha-kasvohoito

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Gua Sha-kasvohoidossa käytetään asiakkaalle yksilöllisesti valittua hierontaöljyä. Hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha-lastalla. Tuloksena on kiinteämpi, heleämpi ja kirkkaampi kasvojen iho. Juonteet siloittuvat ja kasvonpiirteet terävöityvät. Hieronnan jälkeen lisätään raikastava kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa hoito täydentyy vielä päähieronnalla.

Gua Sha-kasvohoito sisältää: Alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, ihotyypin mukainen öljysekoitus, gua sha-hieronta, naamio, päähieronta, loppuvoiteet.

Kasvoille tehty Gua sha-hoito ei sovi ihmisille, jolla on akuutissa vaiheessa oleva akne, paljon luomia, veren hyytymishäiriöitä tai hyvin herkkä tai ohut iho. Menetelmä ei myöskään sovellu henkilölle, joka on ollut leikkauksessa viimeisen kuuden viikon aikana tai jonka kasvoihin on injektoitu täyteaineita.

60€

Puhdistava kasvohoito

Ultraäänikasvohoito mahdollistaa hellävaraisen ja tehokkaan kuorinnan sekä ihonpuhdistuksen. Jokainen sinulle tehtävä kasvohoito on yksilöllinen ja hoidossa käytetään ihotyypillesi sopivia luonnonkosmetiikan tuotteita. Iho muuttuu jatkuvasti ja siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät mm. hormonit, ikä, perimä sekä ilmasto. Hoidon sisältö valitaan aina sinun ja ihosi tarpeiden mukaan.

Puhdistava kasvohoito sisältää: Alkupuhdistus, kulmien muotoilu, ultraäänikuorinta, ultraäänipuhdistus (tarvittaessa kevyt mekaaninen puhdistus), tehoseerumin imeytys, hieronta, naamio, päähieronta, loppuvoiteet.

65€

Kauneus-akupunktiohoito

Kauneus-akupunktio on luonnollinen hoitomuoto, jolla saavutetaan kasvoille levollinen ilme, juonteiden pehmentyminen, silmien ja ihon kirkastuminen, koko kehon rentoutuminen sekä niskan ja pään alueen vapautuminen. Akupunktio vapauttaa meissä myös tunne-elämän haasteita. Silloin kun mieli ja keho hellittävät, vaikutukset näkyvät positiivisina muutoksina myös kasvoilla. 

Kauneusakupunktio sisältää: Pään ja niskan alueen meridiaanihieronta, rentouttavat akupunktioneulat, kasvojen kokonaisvaltainen hieronta. 

60€

Kiinteyttävä ultraäänikasvohoito

Ultraääni vie kosteutta syvälle ihoon ja aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Solujen hapenottokyky paranee, jolloin ihon väri tasoittuu ja ihon toiminta eheytyy. Hoito sopii hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle sekä couperosa-iholle. Hoito tehdään luonnonkosmetiikan tuotteilla.


Kiinteyttävä ultraäänikasvohoito sisältää: Alkupuhdistus, kulmien muotoilu, ultraäänikuorinta, ultraäänipuhdistus, kiinteyttävän tehoseerumin imeytys, hieronta, erikoisnaamio, päähieronta, loppuvoiteet.

70€

Rentoutushoidot

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii rentouttaen ja hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään, jolloin kireydet ja jännitteet hellittävät. Hoidon aikana hoidettava lepää hoitopöydällä ja hoitaja soittaa maljoja hoidettavan keholla.

45€

Energiahoito

Energiahoito on ikivanha luontaishoitomuoto, jota on käytetty tasapainottamaan mieltä, lievittämään kipua ja edesauttamaan paranemista. Se vahvistaa vastustuskykyä ja lisää elinvoimaa. Energiahoito vaikuttaa syvemmällä tasolla hoitaen vaivojen alkuperää.

40€

Intialainen päänhieronta

Intialaista päähierontaa voi suositella lähes kaikille, jotka kaipaavat tilaa ja aikaa olemiselle sekä rentoutumiselle. Päähieronta vaikuttaa rentouttavasti koko kehoon sekä mieleen.

30€

Akupunktio

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukainen akupunktio on kokonaisvaltaista hoitoa. Akupunktio tuo helpotusta lukemattomiin oireisiin, vaivoihin, kipuihin ja särkyihin. 

Kiinassa on sanonta, että siellä missä on tukos, siellä on myös kipu (henkinen tai fyysinen) – Kun tukos poistuu, niin myös kipu poistuu. Virtausten esteiden poistaminen ja elinvoiman ylläpitäminen ovat akupunktion tärkeimmät tehtävät perinteisen kiinalaisen lääketieteen kannalta katsottuna.

Akupunktioneuloilla herätellään akupunktiopisteitä, jolloin kehon qi-energia alkaa taas virtaamaan. Neulojen annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia. Jokainen akupunktiokokemus on yksilöllinen, mutta useimmiten asiakkaat kokevat hoidon miellyttäväksi ja rentouttavaksi.

Akupunktiosta voi olla apua moneen vaivaan: 

Kaikki mahdolliset kiputilat, hyvä olo ja voimaantuminen, rentoutuminen, unenlaatu, pelkotilat ja ahdistukset, allergia- ja astmaoireet, vatsavaivat, hormonaaliset häiriöt, ruoansulatus- ja aineenvaihduntahäiriöt, hedelmällisyys, hermostolliset häiriötilat, stressi- ja jännitystilat, yms, yms

45€/kerta - 130€/3 kertaa

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on veretöntä ja kivutonta. Kuppauskupit muodostavat alipaineen iholle, jolloin kehon virtaukset pääsevät vahvistumaan ja tasapainottumaan.

Kuivakuppaus rentouttaa ja puhdistaa kehoa. Kuivakuppauksesta voi saada apua mm.:

reumavaivoihin, hitaaseen aineenvaihduntaan, nestekertymiin, astmaan, yskään ja vilustumisoireisiin, päänsärkyyn, lihaskipuihin ja niveltulehduksiin, selluliittiin, tenniskyynärpäähän, hiirikäteen, iskiaskipuihin, korkeaan verenpaineeseen, yms.

25€

Ripset ja Kulmat

Ripsien värjäys

15€

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä kulmien muotoilu

25€

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

15€

Kulmien muotoilu

10€

Lahjakortti on aina ihana lahja saada ja antaa.
Lahjakortit kulkeutuvat nopeasti sähköpostilla tai tule piipahtamaan paikan päällä.

Scroll to Top