Jooga

Viikkotunnit kevät 2023

Jooga – Ma 17.30-19 – Yinjooga, Pelkolan koulu
Jooga – Ma 19.30-21 – Etäjooga (Teams)
Tuolijooga – Ti 12-12.45 – Nahkalan koulu, Kauhava
Päiväjooga – Ti 13-14.30 – Korjaamo, Kauhava
Alkeisjooga – Ti 17-18.30 – Korjaamo, Kauhava
Jooga – Ti 18.30-20.00 – Korjaamo, Kauhava
Yinjooga – Su 15.15-16.45 –Pelkolan koulu, Kauhava
Äijäjooga – Su 17-18.30 – Pelkolan koulu, Kauhava

Kevät 2023 kurssit

Hatha-yin joogakurssi

Pe 3.–24.2.2023 klo 17.30-19. Pelkolan koulu, Kauhava

Kolmen kerran joogakurssi pitää sisällään sopivasti liikettä ja lepoa. Joogatunti alkaa lempeästä, mutta liikkuvammasta hatha-joogaharjoituksesta ja päättyy rauhoittavaan yin-joogaharjoitukseen. Pyrimme kehittämään hengityksen laatua, keskittymiskykyä sekä rentoutumisen taitoa. Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus osallistua äänimaljarentoutukseen klo 19.15. Mukaan lämmin joustava vaatetus sekä joogamatto. 

Äänimaljarentoutus

Pe 3.–24.2.2023 klo 19.15-20. Pelkolan koulu, Kauhava

Äänimaljarentoutus toimii rentouttaen ja hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Maljojen äänten värähtelyt vaikuttavat kehon sekä mielen kireyksien hellittämiseen. Ota mukaan lämpimät vaatteet, jumppamatto, tyyny sekä viltti.

Hyvinvoinnin miniretriitti

La 4.2.2023 klo 10-15. Pelkolan koulu, Kauhava

Iloa, rauhoittumista ja jaksamista arkeen. Hyvinvoinnin miniretriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden hellittää arjen keskellä. Lempeät rentoutusharjoitukset herättelevät kehoa sekä mieltä. Päivän aikana tutustumme helppoihin hengitys- ja meditaatioharjoituksiin ja tutkimme hyvinvointia tukevia akupisteitä. Päivän päätteeksi pysähdymme lempeän joogaharjoituksen ja hoitavien äänimaljojen äärelle. Ota mukaan lämmin ja joustava vaatetus, joogamatto sekä viltti ja tyyny. Pidämme lounastauon sopivassa kohdassa, varaa omat eväät mukaan.

Yinjooga ja kosmeettinen gua sha

La 14.1.2023 klo 10-15. Pelkolan koulu, Kauhava

Gua sha on luonnollinen vaihtoehto ihonhoidolle. Kosmeettinen gua sha tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa, kirkkautta, ja vähentää turvotusta. Teemme päivän aikana uudistavan gua sha-hoidon kasvoille ja tutustumme gua shaan itsehoitomenetelmänä. Päivän päätteeksi pysähdymme rentouttavan yinjooga-harjoituksen äärelle. Ota mukaan gua sha-hoitoa varten omilla jaloillaan seisova kasvopeili ja avara kaula-aukkoinen paita/toppi. Saat gua shan ja kasvoöljyn opettajalta lainaan, mutta voit ottaa mukaan myös omasi. Varaa joogaharjoitukseen oma jooga-alusta ja lämpimät joustavat vaatteet. Ota omat eväät mukaan, pidämme lounastauon sopivassa kohdassa.

Yinjooga miniretriitti

La 18.3.2023 klo 10-15. Pelkolan koulu, Kauhava

Yin-joogan taustalla vaikuttaa joogan perinteiden lisäksi myös kiinalaisen lääketieteen teoria. Kevätpäiväntasaus johdattelee meidät kohti kevättä ja puu-elementin aikaa. Päivän aikana tutustumme puu-elementin vaikutuksiin meissä ja käymme läpi elementtiä tukevia akupisteitä. Päivän päätteeksi pysähdymme rauhallisen yin-joogaharjoituksen äärelle. Ota mukaan lämmin ja joustava vaatetus, joogamatto sekä viltti ja tyyny. Pidämme lounastauon sopivassa kohdassa, varaa omat eväät mukaan.

Kesän yinjooga

8.5.–19.6.2023 klo 17.30 - 19.00. Pelkolan koulu, Kauhava

Yin-jooga on lempeä joogamuoto, jossa hellitämme kehon ja mielen kireyksiä pitkäkestoisilla asennoilla. Hiljennymme oman itsemme äärelle ja keskitymme rauhoittavaan olemiseen. Mukaan lämmin ja joustava vaatetus sekä joogamatto, tarvittaessa myös viltti ja tyyny.

Kesäjooga

2.5.–13.6.2023 klo 17.30-19.00. Kuntokeskus Korjaamo, Kauhava

Joogaharjoituksessa hoidamme kehoa ja mieltä rauhallisten harjoitusten avulla. Pyrimme kehittämään hengityksen laatua, keskittymiskykyä sekä rentoutumisen taitoa. Sopii kaikenikäisille, myös selkäongelmaisille. Ota mukaan jooga-alusta sekä lämmin ja joustava vaatetus.

Yksityistunnit Koskirannassa

Joogatunti

Lempeää hyvinvointia joogasta

Koskirannan tupakeittiö muuntautuu sujuvasti myös pieneksi pop-up joogasaliksi. 

Voit varata lempeän hatha- tai yin-joogatunnin vain itsellesi tai voit ottaa ystäväsi mukaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. 

90 min joogaharjoitus 90€ (sis alv 24%).

Osallistujamaksimi 7 hlö.

Koskirannan kissat rakastavat joogaa ja matolla saattaa löytyä välillä karvaisia kanssajoogeja.

Koskirannan puutarha- ja metsäjooga

Lempeää hyvinvointia joogasta

Koskirannan kaunis maalaismaisema tarjoaa täydelliset puitteet puutarhajoogalle. Jos taas kaipaat enemmän puiden maadoittavaa voimaa, metsäjooga tarjoaa hengähdyshetken virtaavan veden äärellä.

Ohjatut luontojoogatunnit sopivat mainiosti ystävä- ja polttariporukoille sekä tukemaan työhyvinvointia.

Joogatunnit räätälöidään yksilöllisesti vastaamaan ryhmän tarpeita.

Kysy tarjousta.

 

Scroll to Top