Jooga

Viikkotunnit syksy 2022

Jooga – Ma 17.30-19 – Yinjooga, Pelkolan koulu
Jooga – Ma 19.30-21 – Etäjooga (Teams)
Tuolijooga – Ti 12-12.45 – Nahkalan koulu, Kauhava
Päiväjooga – Ti 13-14.30 – Korjaamo, Kauhava
Alkeisjooga – Ti 17-18.30 – Korjaamo, Kauhava
Jooga – Ti 18.30-20.00 – Korjaamo, Kauhava
Yinjooga – Su 15.15-16.45 –Pelkolan koulu, Kauhava
Äijäjooga – Su 17-18.30 – Pelkolan koulu, Kauhava

Syksy 2022 kurssit

Hatha-yin joogakurssi

Pe 16 - 30.9.22 klo 17.30-19. Pelkolan koulu, Kauhava

Kolmen kerran joogakurssi pitää sisällään sopivasti liikettä ja lepoa. Joogatunti alkaa lempeästä, mutta liikkuvammasta hatha-joogaharjoituksesta ja päättyy rauhoittavaan yin-joogaharjoitukseen. Pyrimme kehittämään hengityksen laatua, keskittymiskykyä sekä rentoutumisen taitoa. Harjoituksen jälkeen on mahdollisuus osallistua äänimaljarentoutukseen klo 19.15. Mukaan lämmin joustava vaatetus sekä joogamatto. Taso I-III, teho vihreä.

Äänimaljarentoutus

Pe 16.-30.9.22 klo 19.15-20. Pelkolan koulu, Kauhava

Äänimaljarentoutus toimii rentouttaen ja hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Maljojen äänten värähtelyt vaikuttavat kehon sekä mielen kireyksien hellittämiseen. Ota mukaan lämpimät vaatteet, jumppamatto, tyyny sekä viltti.

Yinjooga: Maa-elementti

La 17.9.22 klo 10-15. Pelkolan koulu, Kauhava

Yin-joogan taustalla vaikuttaa joogan perinteiden lisäksi myös kiinalaisen lääketieteen teoria. Loppukesän ja maa-elementin ajassa on hyvä antaa mielen sekä kehon rauhoittua kesän jälkeen. Päivän aikana tutustumme maa-elementin vaikutuksiin meissä ja käymme läpi elementtiä tukevia akupisteitä. Päivän päätteeksi pysähdymme rauhallisen yin-joogaharjoituksen äärelle. Ota mukaan lämmin ja joustava vaatetus, joogamatto sekä viltti ja tyyny. Pidämme lounastauon sopivassa kohdassa, varaa omat eväät mukaan. Myös etäopetusmahdollisuus. Ilmoita opistolle, jos haluat osallistua kurssille etänä Teamsin väIityksellä.

Yinjooga: Metalli-elementti

La 15.10.22 klo 10-15. Pelkolan koulu, Kauhava

Yin-joogan taustalla vaikuttaa joogan perinteiden lisäksi myös kiinalaisen lääketieteen teoria. Metalli-elementti edustaa syksyn aikaa. Valosta ja lämmöstä luopuminen saattaa tuntua kehossa sekä mielessä ja tarvitsemme enemmän aikaa levolle ja palautumiselle. Päivän aikana keskitämme huomion lempeisiin hengitys- ja meditaatioharjoituksiin sekä tutustumme eteeristen öljyjen vaikutuksiin arjessa. Päivän päätteeksi pysähdymme rauhallisen yinjooga-harjoituksen äärelle. Ota mukaan lämmin ja joustava vaatetus, joogamatto sekä viltti ja tyyny. Pidämme lounastauon sopivassa kohdassa, varaa omat eväät mukaan. Myös etäopetusmahdollisuus. Ilmoita opistolle, jos haluat osallistua etänä Teamsin välityksellä.

Hyvinvoinnin miniretriitti

La 1.10.22 klo 10-17. Pelkolan koulu, Kauhava

Iloa, rauhoittumista ja jaksamista arkeen. Hyvinvoinnin miniretriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden hellittää arjen keskellä. Lempeät jooga- ja rentoutusharjoitukset herättelevät kehoa sekä mieltä. Päivän aikana tutustumme helppoihin hengitys- ja meditaatioharjoituksiin, tutkimme hyvinvointia parantavia akupisteitä, teemme kaksi lempeää joogaharjoitusta ja pysähdymme hoitavien äänimaljojen äärelle. Ota mukaan lämmin ja joustava vaatetus, joogamatto sekä viltti ja tyyny. Pidämme lounastauon sopivassa kohdassa, varaa omat eväät mukaan. Myös etäopetusmahdollisuus. Ilmoita opistolle, jos haluat osallistua etänä Teamsin välityksellä.

Joulurauhaa Yinjooga

To 8.12.22 klo 17.30-19.30. Pelkolan koulu, Kauhava

Hellitetään yhdessä joulukiireet rauhallisen yin-joogaharjoituksen äärelle. Yin-jooga on lempeä joogamuoto, jossa hellitetään kehon ja mielen kireyksiä pitkäkestoisilla asennoilla. Hiljennymme oman itsemme äärelle ja keskitymme rauhoittavaan olemiseen. Päätämme harjoituksen äänimaljarentoutukseen. Mukaan lämmin ja joustava vaatetus, joogamatto sekä viltti ja tyyny.

Yksityistunnit Koskirannassa

Joogatunti

Lempeää hyvinvointia joogasta

Koskirannan tupakeittiö muuntautuu sujuvasti pieneksi pop-up joogasaliksi. 

Voit varata lempeän hatha- tai yin-joogatunnin vain itsellesi tai voit ottaa ystäväsi mukaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. 

90 min joogaharjoitus 80€ (sis alv 24%).

Osallistujamaksimi 8 hlö.

Koskirannan kissat rakastavat joogaa ja matolla saattaa löytyä välillä karvaisia kanssajoogeja.

Äänimaljarentoutus

Hoitavat äänimaljat

Anna hetki aikaa itsellesi ja jättäydy maljojen kannateltavaksi.

Voit varata lempeän äänimaljarentoutuksen itsellesi tai voit ottaa ystäväsi mukaan.  

60 min äänimaljarentoutus (sis. rentoutus + lopuksi teetä ja naposteltavaa) 70€ (sis. alv 24%).

Osallistujamaksimi 10 hlö.

Koskirannan kissat nauttivat hoitavista maljoista, joten toisinaan kainalosta saattaa löytyä karvainen kaveri.

Koskirannan puutarha- ja metsäjooga

Koskirannan kaunis maalaismaisema tarjoaa täydelliset puitteet puutarhajoogalle. Jos taas kaipaat enemmän puiden maadoittavaa voimaa, metsäjooga tarjoaa hengähdyshetken virtaavan veden äärellä.

Koskirannassa on myös nautiskeltu olut- ja viinijoogan parissa. Kysy rohkeasti lisää erilaisista joogavaihtoehdoista.

Meillä käy myös e-Passi, Smartum ja Edenred!

Vieritä ylös